Voor een interieur met klasse tegen een scherpe prijs moet u zeker weten een Chesterfield bank kopen. Deze past zowel in een moderne als een traditionele inrichting. Denk bijvoorbeeld aan een strak interieur waarin twee klassieke chesterfield banken staan om net dat beetje warmte en gezelligheid te geven. De Chesterfield banken zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen, de Birmingham en de Edinburgh. Beide modellen zijn verkrijgbaar in diverse maten, afwerkingen en kleuren.

De Chesterfield bank Birmingham

Voor een interieur met klasse zit u helemaal goed met ons Chesterfield bank, de Birmingham. Het duurzame Chesterfield leer van deze bank heeft een perfecte bijpassende uitstraling. Naast de klassieke 1-, 2- en 3-zits is dit model ook als praktische hoekbank leverbaar. Bovendien kunt u een Chesterfield bank kopen die compleet wordt aangepast naar uw eigen smaak.

De Chesterfield bank Edinburgh

De Chesterfield bank Edinburgh is verkrijgbaar in een grote diversiteit aan bekleding soorten, waardoor een mooi cross-over mogelijk is tussen klassiek en modern. Wilt u bijvoorbeeld wel een klassieke uitstraling maar liever een modern stofje? Dat kan met de Chesterfield bank Edinburgh, door de unieke personaliseringsmogelijkheden.

Wilt u Chesterfield banken kopen?

Twijfelt u nog welke Chesterfield banken u zoekt en wilt u nog even verder kijken? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Er zit altijd wel eentje in de buurt. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden. Kom de grote collectie in Chesterfield banken bekijken bij Seats en Sofas en maak uw keuze.