Bent u op zoek naar een mooie 1-zits bank of fauteuil ter aanvulling van uw interieur? Dan moet u bij Seats and Sofas zijn! Het grote assortiment biedt een ruime keuze in zitbanken die perfect aansluiten in uw woonkamer. De collectie 1-zits banken wordt continu aangepast aan de laatste woontrends en is volledig aan te passen naar eigen smaak door de verschillende bekleedmogelijkheden.

Uw 1-zits bank uitzoeken en advies nodig?

In onze folder staan altijd de laatste aanbiedingen voor de voordeligste 1-zits banken. Heeft u iets gezien wat u leuk vindt? Of bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral naar een van onze vestigingen. Onze interieuradviseurs zijn speciaal opgeleid en staan voor u klaar voor het maken van de juiste keuze bij het kopen van een 1-zits bank die bij uw wensen aansluit. De interieuradviseurs doorlopen met u het assortiment en kunnen u advies geven over de beste onderhoudsmogelijkheden zodat u lang kan genieten van uw 1-zits bank.

Neem uw 1-zits bank gelijk mee naar huis

Seats and Sofas maakt als eerste in de meubelbranche gebruik van de Giant Take Away formule, hierdoor heeft u niet te maken met de gebruikelijke lange levertijden. Omdat er groot wordt ingekocht door onze inkoopafdeling kan Seats and Sofas de collectie aanpassen naar de laatste trends en blijft de prijs laag. Dit betekent voor u dat u dezelfde dag nog kan genieten van uw aanwinst.