Wilt u luxe en klasse uitstralen met uw interieur? Kies dan voor een Chesterfield bankstel! De Chesterfield bankstellen passen zowel in een moderne als een traditionele inrichting. Denk bijvoorbeeld aan een strak interieur waarin twee klassieke Chesterfield banken staan om net dat beetje warmte en gezelligheid te geven. De banken zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen, de Birmingham en de Edinburgh. Beide modellen zijn verkrijgbaar in diverse maten, afwerkingen en kleuren.

De Chesterfield bank Birmingham

Het duurzame leer van Chesterfield Birmingham heeft een perfecte bijpassende uitstraling voor een interieur met klasse. Naast de klassieke 1-, 2- en 3-zits is dit model ook als praktische hoekbank leverbaar. Bovendien kunt u een Chesterfield bankstel kopen die compleet wordt aangepast naar uw eigen smaak.

Chesterfield bankstel Edinburgh

De Chesterfield bank Edinburgh is verkrijgbaar in een grote diversiteit aan bekledingsoorten, waardoor een mooie overgang mogelijk is tussen klassiek en modern. Dat kan met de Edinburgh door de unieke personaliseringsmogelijkheden.

Deskundig advies altijd voor u aanwezig

Wij snappen dat u voordat u uw aankoop doet graag zeker wilt zijn van uw keuze. Daarom kunt u altijd terecht bij onze interieuradviseurs die aanwezig zijn in onze Megastores. De interieuradviseurs kunnen u helpen met het uitzoeken van de perfecte chesterfield bank. Onze adviseurs hebben kennis van alle banken, bekledingen en het onderhouden van de zitbanken. Ook zijn ze op de hoogte van de laatste trends. Laat u adviseren door onze interieuradviseurs en wees zeker van een juiste aankoop.