NIEUW! Click & Collect by Seats and Sofas.

Om ervoor te zorgen dat wij onze klanten de beste service kunnen blijven verlenen hanteren wij een Click & Collect concept. Met het Click & Collect concept zorgen wij ervoor dat u de mogelijkheid krijgt een weloverwogen keuze te maken voor een bank, hoekbank of loungebank die aan al uw wensen voldoet én waarbij u vandaag al kunt genieten van uw nieuwe zitmeubel.

Hierbij houden we uiteraard wel volledig rekening met alle geldende RIVM-richtlijnen om de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen.

Hoe werkt het Click & Collect concept van Seats and Sofas?

  • U kiest een model uit onze speciaal samengestelde Click & Collect collectie.
  • U ontvangt, na uw keuze, een Pre-Order Ontvangstbevestiging met de door u ingevulde gegevens via email. Het is belangrijk dat u deze Pre-Order Ontvangstbevestiging meeneemt naar de afspraak in verband met de RIVM-richtlijnen.
  • Wij nemen vóór de door u geselecteerde voorkeursdatum en -tijdstip telefonisch contact met u op om definitief de afspraak te bevestigen.
  • U beoordeelt het bankstel op zitcomfort, materiaal en uitstraling, in een speciale – volgens de richtlijnen van het RIVM ingerichte – tent bij onze Megastore.
  • Wanneer het uitgekozen model overeenkomstig uw wensen is, maken we de aankoop definitief en betaalt u deze in de tent.
  • U kunt ter plekke kiezen voor onze, al meer dan 25 jaar welbekende Giant Take-Away formule, of uw aankoop laten bezorgen (in overeenstemming met de geldende RIVM-richtlijnen).

 
U kunt onze Click & Collect voorraadmodellen vinden op onze Aanbiedingen pagina.

Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Megastore.