Brighton U bank

Voorraad Uitverkoop
grijze U bank
Uit voorraad leverbaar
grijze U bank
grijze u bank
Lichtgrijze en donkergrijze U bank
Voorraad Uitverkoop
1699,-
899,-
grijze U bank
grijze u bank
Lichtgrijze en donkergrijze U bank
Uit voorraad leverbaar
1699,-
899,-

Ruime combinatie met ruime zitplaatsen. Leverbaar in diverse kleuren Maxime. De Brighton kan dienen als zitbank, relaxbank en slaapbank. Het is mogelijk om comfortabel te zitten, te relaxen op de chaise longue, of de U bank uit te breiden met een slaapfunctie (uitschuifbaar bed) om op te slapen of relaxen.
Voor de opslag van bijvoorbeeld kussentjes, dekens, plaids en/of een topper, is er een kast-functie mogelijk binnen de chaise longue. Voor een andere uitstraling van deze U bank, bestaat er ook de mogelijkheid dit kubistische model uit te voeren in één stof/kleur.

Om relaxed vanuit de chaise longue tv te kunnen kijken, is de Brighton uitgerust met een brede armleuning, waar u onder andere de afstandsbediening op kwijt kunt. Doordat de Brighton U bank met meerdere materialen en kleuren gecombineerd kan worden, is dit hét unieke en moderne plaatje voor elke huiskamer. Onze verkoopmedewerkers voorzien u graag van een passend advies in één van onze megastores.

Uitvoeringen en opties
82x103x93 (HxBxD)
1-Zits Bank
82x196x93 (HxBxD)
2,5-Zits Bank
82x178x93 (HxBxD)
2-Zits Bank
82x265x93 (HxBxD) iLoungebanken zijn standaard zowel 'linksom' als 'rechtsom' leverbaar. Maten van loungebanken zijn ter indicatie; Loungebanken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Loungebank
iMaten van U banken zijn ter indicatie; U banken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
U bank

Productomschrijving

Uitvoeringen en opties

Materiaal en bekleding