Malaga U bank

Geen levertijd
Malaga U bank
Uit voorraad leverbaar
vanaf
1199,-
Malaga U bank
Malaga U bank met slaapfunctie en opbergruimte
Malaga U bank
Geen levertijd
Malaga U bank
Malaga U bank met slaapfunctie en opbergruimte
Uit voorraad leverbaar
vanaf
1199,-

Gigantisch grote hoekbank met héél véél opties, zoals opbergruimte, slaapfunctie en verstelbare rugleuningen. Mogelijk in diverse kleuren uit Categorie 1. De rugleuningen lopen rond naar achter en deze zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar. Deze megacouch heeft ook opties, zoals een bijpassende hocker. De hocker kan dienen als verlengde van de bank of als een tafel. Verder is ook een slaapfunctie optioneel bij deze grote U bank. Het slaap gedeelte is gemakkelijk uit te vouwen, waardoor een grote slaap hoekbank ontstaat.
Op de chaise longue kunt u ook overdag lekker languit zitten of liggen. De chaise longue is het verlengde deel van de bank met armleuning en heeft als optie een opbergruimte onder het zitkussen. Hier kunt u bijvoorbeeld kussens, kleedjes of een dekbed in bewaren.
Deze U bank is verkrijgbaar in diverse bekledingssoorten en kleuren. Het is mogelijk om te kiezen voor een combinatie van bekledingssoorten en kleuren. U kiest dan een bekledingssoort en kleur voor de zitkussens, rugleuning en armleuning en voor de onderrand kunt u een andere stoffering en kleur uitzoeken. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Uitvoeringen: H x B x D (cm)
82 x 286 x 180 iLoungebanken zijn standaard zowel 'linksom' als 'rechtsom' leverbaar. Maten van loungebanken zijn ter indicatie; Loungebanken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Loungebank
iMaten van U banken zijn ter indicatie; U banken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
U bank

Productomschrijving

Uitvoeringen: H x B x D (cm)

Materiaal en bekleding

Reviews