Wilt u een exclusieve en luxe uitstraling geven aan uw woonkamer? Dan is een design bankstel iets voor u. Seats and Sofas heeft diverse design bankstellen in het assortiment waardoor er altijd een bankstel is dat aan uw wensen voldoet.

De flexibiliteit van design bankstellen

Wilt u de indeling en de grootte van uw bank wijzigen wanneer u dat wilt? Dat kan! Sommige design banken van Seats and Sofas bestaan namelijk uit losse elementen. Hierdoor kunt u uw bank veranderen van 1-zits naar loungebank of van 3-zits naar een hoekbank. Een ander bijkomend voordeel hiervan is dat u de bank kunt indelen naar uw gebruikerswensen en de beschikbare ruimte in uw woonkamer. U kunt dus eindeloos blijven combineren.

Stel zelf uw design bankstel samen

Seats and Sofas heeft een ruim assortiment in design banken. Zo zijn er diverse merken en stijlen beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 2-zits, 3-zits of een bank voor 8 personen. Het is allemaal mogelijk. Om uw bankstel nog exclusiever te maken kunt u uw design bankstel meerdere kleuren geven. Zo kunt u voor witte zitkussens kiezen met zwarte rugkussens waardoor u uw bank een persoonlijke touch meegeeft.

De garanties van Seats and Sofas

Seats and Sofas garandeert u 100% zitcomfort en een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast is de collectie design bankstellen altijd up-to-date met de laatste woontrends en zijn al onze banken direct uit voorraad leverbaar. Dit is de Seats and Sofas Giant Take Away formule.

Kom naar één van onze 22 megastores

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie design banken? Bezoek één van onze 22 megastores om onze design bankstellen te bekijken en te testen. Onze ervaren interieuradviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw keuze. Dus kom snel langs en stel uw design bankstel samen.