GLS zal uw pakket twee keer aanbieden. Dit gebeurd alleen op werkdagen/overdag. Nadat u de eerste keer niet thuis bent krijgt u een kaart in de bus. Via deze kaart kunt u naar http://www.gls-nietthuis.nl om een nieuwe bezorgafspraak maken.
U kunt ervoor kiezen om het pakket nogmaals aangeboden te krijgen of wellicht is het handiger om het pakket bij een Pakketshop van de GLS te laten bezorgen zodat u hem hier zelf kunt ophalen. Let op: weet u bij voorbaat dat u niet thuis ben dan is het misschien verstandig om een ander afleveradres op te geven waar wel iemand aanwezig is (b.v. werkadres).
Indien u kiest voor afhalen bij een GLS Pakketshops ligt uw pakket de volgende werkdag na 17:00 uur klaar in de door u gekozen pakketshop. U kunt uw pakket dan afhalen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. De meeste pakketshops hebben koopavonden en zijn op zaterdag geopend zodat u dan ook terecht kunt om uw pakket af te halen.
Voor openingstijden en de voor u dichtstbijzijnde pakketshop: http://www.gls-netherlands.com/PSLocator.html
LET OP! GLS doet 2 leverpogingen, (leveren bij 1 van de pakketshops is ook een leverpoging) wat er op neer komt dat, indien u de eerste keer niet thuis bent, u kunt kiezen om het pakket opnieuw te laten bezorgen of om het bij een pakketshop af te laten leveren. Indien u de 2e keer niet thuis bent is het alleen nog mogelijk om bij de depots van de GLS uw pakket af te halen. Indien u het toch opnieuw verstuurt wilt hebben dan zult u nogmaals verzendkosten moeten betalen!
GLS bezorgt niet op zaterdag en zondag. Meer informatie over de bezorging van GLS: http://www.gls-info.nl