Een draaifauteuil is natuurlijk niet alleen handig in uw huiskamer, maar natuurlijk ook in ieder kantoor. Wilt u bijvoorbeeld snel en eenvoudig van positie kunnen wisselen tijdens het werk? Dan dit de ideale oplossing zijn! U kent het vast wel: het slepen met een grote stoel om maar net die juiste kijkrichting voor de televisie of voor een presentatie in uw kantoor te krijgen. Dat is met een draaifauteuil verleden tijd. De stoel kan gewoon op z’n plaats blijven staan, alleen het bovengedeelte draait precies in de richting die u wilt. Makkelijk toch?

Draaifauteuil met hocker

Seats and Sofas heeft meerdere van deze type fauteuils op voorraad in de Megastores verspreid over het hele land. Vaak vindt u bij deze modellen een bijpassende hocker, handig voor wanneer u uw benen even wilt laten rusten. De modellen zijn te verkrijgen in een afwerking met leer, kunstleer of stof. En dat allemaal in verschillende kleuren. Uw favoriete kleur en afwerking is vast te vinden in onze ruime collectie. Wij nodigen u van harte uit om binnenkort een bezoek te brengen aan een van onze Megastores om uw nieuwe draaifauteuil rustig uit te komen proberen. Want dan weet u pas echt precies welk model het beste bij u past! Onze medewerkers staan u graag bij met advies!

En hebt u uw favoriete draaifauteuil gevonden? Dan kunt u ‘m direct meenemen, want bij Seats and Sofas profiteert u namelijk van maar twee minuten levertijd door onze Giant Take Away-formule. Zo geniet u nog dezelfde dag van uw nieuwe meubelstukken.