De klassieke fauteuil: hij past zowel in een moderne als een traditionele inrichting. Denk bijvoorbeeld aan een strak interieur waarin twee klassieke fauteuils staan om net dat beetje warmte en gezelligheid te geven. Verkrijgbaar in diverse modellen, maten, afwerkingen en kleuren: kom de grote collectie bekijken bij Seats en Sofas en maak uw keuze. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

De klassieke fauteuil: in stof of leer

Een traditioneel model binnen de fauteuils is natuurlijk de oorfauteuil, de stoel waarbij een oud-Engelse Chesterfield-look uitermate goed past. Dit model is in de leren uitvoering natuurlijk het meest traditioneel. Maar uiteraard kunt u ook vergelijkbare stoelen vinden die in stof zijn uitgevoerd. Precies in de kleur van uw eigen keuze. Daarbij is het zelfs mogelijk om een klassieke fauteuil met een moderne twist te nemen, namelijk de relaxmogelijkheid, waarbij de rugleuning en de voetensteun eenvoudig verstelbaar zijn.

Twijfelt u nog wat voor type u zoekt en wilt u nog even verder kijken? Bekijk dan eenvoudigweg alle fauteuil aanbiedingen die Seats and Sofas in de Megastores voor u op een rijtje heeft gezet. Online kunt u alvast een voorproefje nemen van de uitgebreide collectie. Kom naar een van de winkels om de zitmeubels uit te testen en wie weet zit u binnenkort in uw nieuwe klassieke fauteuil!