Voor uw nieuwe relaxfauteuil moet u bij Seats and Sofas zijn. In onze Megastores door het hele land hebben wij een zeer groot aantal van deze relaxfauteuils op voorraad. Ze staan klaar om allemaal door u uitgeprobeerd te worden! Kom dus binnenkort een keer langs in een van onze vestigingen om uw nieuwe zitmeubel te komen uitkiezen.

Ziet u zichzelf al zitten in uw woonkamer, met uw voeten omhoog en de rugleuning van uw stoel in de relax-stand naar achteren geklapt? Met een goed boek erbij of een leuke film op televisie? Dat is hét grote voordeel van een relaxfauteuil: de pure ontspanning die dit meubelstuk met zich meebrengt. Door de verstelbare leuning en voetensteun zit u altijd in de houding die u zelf het prettigst vindt en is optimale ontspanning gegarandeerd.

Relaxfauteuil: direct meenemen

Ook voor onze relaxfauteuils geldt de Giant Take Away-formule: ziet u in een van onze Megastores een model dat u helemaal aanspreekt? Dan kunt u uw gewenste aantal stoelen vaak direct mee naar huis nemen. Wij leveren namelijk direct uit onze grote voorraad. Daardoor kunt u direct dezelfde dag nog genieten van uw ontspannende meubelstuk.

Uiteraard is het ook mogelijk om precies de stof, de kleur en de vorm te kiezen die u het beste bij uw interieur vindt passen. Onze medewerkers geven u graag advies over de mogelijkheden. Kortom, wilt u binnenkort een nieuwe fauteuil komen proberen? Of het nu gaat om een leren fauteuil of een stoffen fauteuil: voor ieder model kunt u bij Seats and Sofas terecht!