Als u graag extra opbergruimte wilt creëren kunt u altijd een hocker als tafel gebruiken. Een hocker is een handige en gemakkelijke manier om van uw bank een hoekbank te maken, maar kunt u ook als salontafel. Vooral als u een te kleine ruimte heeft om een grote salontafel kwijt te kunnen is het gebruiken van een hocker als tafel een perfecte oplossing om eventueel uw favoriete hapjes en drankjes neer te zetten.

Hocker als tafel in verschillende kleuren

Seats and Sofas heeft het ruimste assortiment hockers van Europa, hierdoor zit er altijd een geschikte hocker bij die aansluit bij uw wensen en interieur. U heeft de keuze uit verschillende bekledingstypes en als dat nog niet genoeg is, is elk bekledingstype is leverbaar in een grote keuze aan kleuren. Uw favoriete kleur zit er zeker bij! Ook beschikken wij over verschillende keuzes in maten en stijlen van uw hocker. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kleine hocker, een lange hocker, een ronde hocker, een hocker in landelijke stijl of juist een design hocker? Dan bent u bij Seats and Sofas zeker aan het juiste adres.

Deskundig advies over hockers

Wilt u graag advies over het uitkiezen van een geschikte hocker? Kom dan lang bij een van onze vestigingen en vraag het onze interieuradviseurs. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste woontrends en kunnen u advies geven over welke hocker geschikt is om als tafel te gebruiken. Ook kunt u vragen over de juiste onderhoudsmethodes stellen aan onze interieuradviseurs zodat u lang kan genieten van uw hocker. Laat u adviseren door een van onze medewerkers en wees zeker van de beste aankoop.