Een elektrische stoel is heerlijk om in te ontspannen. Het is het ideale scenario: u komt thuis na een dag hard werken, eet snel een hapje en kunt heerlijk gaan relaxen in uw stoel. U kunt de relaxstoel elektrisch bedienen. Dat is nog pas eens genieten van gemak. Met een druk op de knop zet u de stoel in een andere stand waardoor u lekker achterover kunt leunen of juist recht op gaat zitten. Dat is het voordeel van een elektrische stoel.

Diverse modellen elektrische stoelen

In ons assortiment vindt u een breed aanbod in elektrische stoelen. Zo hebben we losse fauteuils die u met een knop kunt verstellen tot elektrische relaxfauteuil. Deze bevat aan de binnenkant hoogwaardige elektrische motoren die ervoor zorgen dat de stoel in relaxstand kan worden gezet, waardoor het zitcomfort nog beter wordt. Naast stoelen hebben we ook banken met relax-functie. Naast het grote voordeel dat u een relaxstoel elektrisch kunt bedienen hebben we ook stoelen met losse voetenbankjes. In één van onze 22 Megastores vindt u de complete collectie. Test gerust een elektrische stoel uit.

Neem uw elektrische stoel direct mee!

Een mooie elektrische stoel is altijd een blikvanger en is door zijn hoge comfort een uitnodigend plekje in het huis. Een relaxstoel elektrisch bedienen verhoogt het comfort niveau. Kom nu naar een van onze Megastores om uw ideale fauteuil uit te zoeken. Elke Seats and Sofas Megastore heeft altijd een groot gedeelte van de collectie relaxstoelen op voorraad. Hierdoor is het in een groot deel van de gevallen mogelijk om het door u uitgekozen model direct mee naar huis te nemen. U kunt bij Seats and Sofas uw elektrische stoel dus nog dezelfde dag in huis hebben staan.