Een elektrische relaxstoel is heerlijk om in te ontspannen. Het is het ideale scenario: u komt thuis na een dag hard werken, eet snel een hapje en kunt heerlijk gaan relaxen in uw stoel. U kunt de relaxfauteuil elektrisch bedienen. Dat is nog eens genieten van gemak. Met een druk op de knop zet u de stoel in een andere stand waardoor u lekker achterover kunt leunen of juist recht op gaat zitten. Dat is het voordeel van een elektrische relaxstoel.

Diverse modellen elektrische relaxstoelen

In ons assortiment vindt u een breed aanbod in elektrische relaxstoelen. Zo hebben we losse fauteuils die u met een knop kunt verstellen; een elektrische fauteuil. Deze bevat aan de binnenkant hoogwaardige elektrische motoren die ervoor zorgen dat de stoel in relaxstand kan worden gezet. Het zitcomfort wordt hierdoor nog beter. Naast stoelen hebben we ook banken met een relaxfunctie. Behalve het grote voordeel dat u een relaxfauteuil elektrisch kunt bedienen hebben we ook stoelen met losse voetenbankjes. In de Seats and Sofas Megastores vindt u de complete collectie. Kom gerust eens langs in één van onze winkels en test zelf de elektrische fauteuils.

Neem uw elektrische relaxstoel direct mee!

Een mooie elektrische relaxstoel is een blikvanger in de woonkamer. Door het hoge comfort is een elektrische fauteuil een uitnodigend plekje in huis. Een relaxfauteuil elektrisch bedienen verhoogt het comfort niveau. Kom nu naar een van onze Megastores om uw ideale fauteuil uit te zoeken. Elke Seats and Sofas Megastore heeft altijd een groot gedeelte van de collectie relaxstoelen op voorraad. Hierdoor is het in een groot deel van de gevallen mogelijk om het door u uitgekozen model direct mee naar huis te nemen. U kunt bij Seats and Sofas uw elektrische relaxstoel dus nog dezelfde dag in huis hebben staan.