In de collectie van Seats and Sofas zijn een aantal modellen opgenomen die optioneel uitgevoerd kunnen worden als slaapbank / bank met bedfunctie.

Het gaat hier om modellen die in eerste instantie als bank ontworpen zijn, maar daarnaast een bed als extra functie toegevoegd kunnen krijgen. Hierdoor is de bedfunctie bij deze modellen vrijwel onzichtbaar wegegwerkt in het design. Bij sommige modellen is naast de bedfunctie ook nog eens extra opbergmogelijkheid in het model zelf mogelijk (bijvoorbeeld erg handig voor de kussens en het dekbed).

Naast het gebruik als bed zijn deze modellen uitermate geschikt om met meerdere personen te ‘loungen’ (b.v. met de hele familie). Kortom, veelzijdige kwaliteitsmodellen met een zeer eigentijds design. Onderstaand een greep uit onze collectie slaapbanken / banken met bedfunctie. Voor meer informatie over het model kunt u op de modelnaam/afbeelding klikken.

Empire

Het model Empire combineert modern top-design met ontelbare combinatiemogelijkheden. Ook dit is een van onze modellen met een hoge ‘wow’-factor. Een bank die er staat! Maar ook een bank om te gaan zitten door het ongekende zitcomfort.

 

 

Oscar

Ons model Oscar is een bijzonder fraai en stijlvol model met een optionele mogelijkheid voor een bedfunctie. Alle modellen worden standaard geleverd met verstelbare rugleuningen/hoofdsteunen voor een nog beter zitcomfort. Naast de 3-, 2- en 1-zits modellen is de Oscar ook verkrijgbaar als hoekbank en loungebank (L-shape).

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van slaapbanken / banken met een bedfunctie binnen de collectie van Seats and Sofas. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan één van onze Megastores om alle mogelijkheden te bekijken. Hier kunt u ook onze andere bankstellen, hoekbanken en fauteuils bekijken.