Een sta op stoel of opstastoel is een uitkomst voor iedereen die moeite heeft om uit een fauteuil op te staan. Sta op stoelen zijn vaak zeer comfortabele fauteuils met een extra functie: de Sta-Op functie. Deze functie noemen we ook wel liftchair en zorgt ervoor dat de gehele fauteuil met behulp van de praktische afstandsbediening naar boven beweegt. Hierdoor is het aanmerkelijk eenvoudiger om in en uit deze fauteuil te stappen. Dankzij de hoogwaardige elektrische motoren in deze fauteuil krijgt u niet alleen hulp als u gaat zitten of opstaat, maar deze maken het ook mogelijk om de fauteuil in een relaxstand te zetten, waardoor het zitcomfort van een sta op stoel nog beter wordt.

Uitstekend advies in sta op stoelen

De sta op stoelen en opstastoelen van Seats and Sofas combineren optimaal zitcomfort met een uitstekende technische en veilige sta-op-functie. Onze modellen zijn van de beste kwaliteit. Kom naar onze Megastores om uitgebreid sta op stoelen te testen. Juist bij dit soort stoelen is testen echt van belang. Een goede ondersteuning is nodig om u goed op te laten staan. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het zoeken van de perfecte sta op stoel. Dankzij jarenlange ervaring en kennis van het vak kunnen zij u uitstekend adviseren in sta op stoelen. Kom langs in een van onze 22 vestigingen en ervaar onze service in opstastoelen zelf.

Diverse modellen sta op stoelen

Een sta op stoel is praktisch, maar mag ook heel stijlvol zijn. Bij Seats and Sofas vindt u een uitgebreide collectie waarin u altijd een goede keuze kunt maken. Voor ieder interieur is een passend model. Ook na het kiezen van een bepaald model blijven er flink wat keuzemogelijkheden over. U kunt namelijk ook kiezen uit diverse kleuren, stoffen en materialen. Welke inrichting u thuis ook heeft, met de ruime keuzemogelijkheden van Seats and Sofas vindt u altijd een sta op stoel of opstastoel die hierbij past.