Een seniorenstoel is de ideale oplossing als u moeite heeft met opstaan uit een fauteuil. Met behulp van de stille elektrische motors komt de stoel omhoog terwijl u er gewoon op kunt blijven zitten. U kunt deze motors heel eenvoudig met een afstandbediening besturen. Hierdoor kunt u makkelijker opstaan. Bij Seats and Sofas vindt u een ruime keuze in seniorenstoelen.

De standen van een seniorenstoel

De sta-op functie van een seniorenstoel noemen we ook wel liftchair. Hierdoor komt de gehele fauteuil met behulp van de praktische afstandsbediening naar boven waardoor het gemakkelijk wordt om eruit te stappen. Bovendien zijn deze stoelen voor senioren uitgerust met verschillende standen. U maakt ook eenvoudig een relaxstoel van deze fauteuil door met één druk op de knop de rugleuning te laten zakken. Ook hebben we modellen die het voeteneind omhoog kunnen brengen. Dat zorgt voor extra zitcomfort.

Uitgebreide keuze in senioren stoelen

Ook in kleuren, stoffen en uitvoering hebben we een uitgebreide keuze. Kom langs in een van onze Megastores waar u een uitgebreide keuze heeft. Heeft u uw favoriete seniorenstoel gevonden? Dan heeft u deze dezelfde dag nog in huis! Dankzij onze Giant Take Away formule kunnen we namelijk leveren uit een enorme voorraad. Dat betekent niet alleen een supersnelle levertijd, maar ook een superscherpe prijs! Zoek nu uw favoriete senioren stoel bij Seats and Sofas.