Wilt u een luxe en warme uitstraling geven aan uw interieur en tegelijkertijd ook zitcomfort? Dan is een stoffen fauteuil iets voor u. De stof is namelijk erg comfortabel waardoor het zitcomfort wordt verhoogd en daarnaast geeft het uw woonkamer een warme uitstraling. Alle kleuren en modellen zijn mogelijk zodat uw stoffen fauteuil helemaal in uw interieur past. Een bijkomend voordeel voor u is dat bij Seats and Sofas deze fauteuils voor een scherpe prijs worden ingekocht waardoor luxe niet duur hoeft te zijn.

De Giant Take Away formule van Seats and Sofas

Seats and Sofas koopt banken groots in. Hierdoor kunnen wij u een stoffen fauteuil aanbieden voor een scherpe prijs zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Door het ruime assortiment van Seats and Sofas is er ook geen sprake van een lange levertijd maar kunt u uw gekochte bank direct meenemen. Door de wereldwijde inkoop van fauteuils heeft u de keuze uit vele soorten en maten stoffen fauteuils en voldoet de collectie ook aan de laatste trends. Dat is de Giant Take Away formule van Seats and Sofas.

Koop nu uw stoffen fauteuil!

Dankzij onze Giant Take Away formule heeft u een ruime keuze in stoffen fauteuils. Alle kleuren zijn mogelijk zodat uw fauteuil naadloos aansluit bij uw interieur. In sommige gevallen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de zitkussens en rugkussens afzonderlijk te bekleden. Op deze manier maakt u uw fauteuil nog wat persoonlijker en unieker. Twijfelt u over de kleur of het type bekleding? Onze specialisten staan voor u klaar. Door de ruime ervaring kunnen zij u van deskundig advies voorzien zodat uw toekomstige fauteuil voldoet aan al uw wensen. Ook geven zij u onderhoudsadvies zodat uw stoffen fauteuil jarenlang mee kan gaan.

Meer weten?

Enthousiast geworden over een stoffen fauteuil? Kom naar één van onze winkels en ontdek de mogelijkheden. Wilt u meer weten over ons aanbod? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.