Alleen nog deze week!

Seasons_terras_50

PRIJS_2

Season:

 

Deze comfortabele en symmetrische hoekbank is bekleed met een exclusieve stof van het merk Sunbrella®. Sunbrella® stoffen staan bekend om haar sterke en vooral kleurvaste stoffen. De stoffen zijn niet gevoelig voor de UV-straling van de zon, waardoor er geen verkleuring plaatsvindt en de bank zijn mooie kleur behoudt. De hoekbank is leverbaar in 1 opstelling en in 1 kleur – Antraciet.

 

Het frame bestaat uit 2 elementen en is opgebouwd uit een stevige powdercoated aluminium constructie en daardoor ongevoelig voor regen en kans op verroesten. De hoekbank kan dus het hele jaar buiten blijven staan.

 

Het polyether wat voor deze hoekbank is gebruikt is van een zogenaamd Quickdry foam, wat gemakkelijk water doorlaat, in plaats dat het water in zich opneemt als een spons. Na een hevige regenbui zal deze hoekbank, na een kortere tijd dan gebruikelijk, weer gebruikt kunnen worden.

 

Op basis van de perfecte combinatie van Sunbrella® bekleding,  Quickdry foam polyether en het powdercoated aluminium frame kan het model Seasons zonder problemen in elk weertype buiten blijven staan. Bovendien is het product ook nog eens met 50% korting en DIRECT uit voorraad leverbaar!

 

Specificaties:

 

Bekleding:    Sunbrella®

Kleur:             Antraciet

Frame:           Powdercoated Aluminium

Polyether:    Quickdry foam

Opstelling:   2½-Hoek-2½

Onderstel:    Antraciet

Afmeting:     288cm X 288cm

Levertijd:      Direct uit voorraad leverbaar in de onderstaande filialen:

 

Klik op het filiaal voor de adresgegevens

 

– Sliedrecht
– Hengelo
– Drachten
– Capelle a/d IJssel
– Maassluis
– Veenendaal
– Zaltbommel
– Nieuwegein
– Zoeterwoude
– Heerlen
– Alkmaar

breedwit1klik_hier