Bent u op zoek naar een nieuwe banken? En wilt u graag een bank bestellen? Bij Seats and Sofas bent u voor optimaal- én voordelig zitten altijd aan het juiste adres. Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met de introductie van de Giant Take Away formule (levering direct uit voorraad) heeft Seats and Sofas binnen de meubelbranche een trend gezet. Hierdoor is het mogelijk om tegen een voordelige prijs fauteuils, bankstellen, hoekbanken en loungebanken direct uit voorraad te leveren, waardoor u niet meer lang hoeft te wachten op uw nieuwe bankstel. Uw voordeel: banken uit voorraad leverbaar zonder de  lange levertijden.

Zeer ruime keuze in banken

Vanzelfsprekend zijn alle banken en fauteuils verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan bekledingsoorten zoals diverse soorten en kwaliteiten leer en stof. Elke bekledingsoort is daarnaast leverbaar in een groot aantal kleuren. Uw voordeel: Grootste collectie zitmeubelen met eindeloze keuzemogelijkheden.

Advies in banken

Bij Seats and Sofas garanderen wij dat u slaagt voor banken, naar uw wens én tegen de beste prijs. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig interieuradvies, zodat u zeker weet dat u een bank aanschaft die bij al uw persoonlijke wensen past. Daarnaast adviseren wij u graag over het juiste gebruik en onderhoud van uw zitmeubel zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw nieuwe bankstel. Wij geven uitgebreid en deskundig advies om de juiste keuze te maken én een optimale levensduur van uw zitmeubel te garanderen. Van klassiek tot modern, van retro tot design, u vindt banken gegarandeerd in de uitgebreide collectie bij Seats and Sofas!