Megastores in

De Megastores van Seats and Sofas

Onze Seats and Sofas winkels zijn door heel Nederland te vinden. In onze Megastores kunt u alle banken en fauteuils bekijken en uitproberen. Vandaag kopen, vanavond zitten? Alle banken zijn op voorraad in onze Megastores. Kom snel eens langs!

Service in de winkel
Bij al onze Seats and Sofas winkels vindt u een uitgebreide collectie aan zitmeubelen. Bankstellen, hoekbanken, loungebanken en relaxstoelen in diverse stijlen. Verschillende bekledingssoorten zijn mogelijk in een groot aantal kleuren.
• Wij verwelkomen u graag in één van onze meubelzaken om te komen proefzitten op de bankstellen en fauteuils van uw keuze. Ook u brengt waarschijnlijk veel tijd door op uw bank. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw bank het gewenste zitcomfort heeft.
• Veel van onze banken en fauteuils zijn direct uit voorraad leverbaar.
• Wilt u liever niet direct in één keer betalen? Bij Seats and Sofas kunt u uw bankstel ook in termijnen betalen. Onze medewerkers in de winkel kunnen de betaalmogelijkheden met u bespreken.
Afspraak maken bij Seats and Sofas
Een nieuwe bank kopen is leuk, maar het kan ook best spannend zijn. Wij vinden het belangrijk dat u de bank kiest die het best bij u en uw interieurstijl past. Hier helpen wij u natuurlijk graag mee.
Bij elke Seats and Sofas winkel kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar:

• Hulp bij het kiezen van een bank die past bij uw wensen en interieurstijl.
• Persoonlijk advies bij de keuze van bekleding en kleur.
• Proefzitten op onze grote collectie banken, hoekbanken en fauteuils.

Afspraken zijn mogelijk van maandag tot en met donderdag. Klik op één van de megastores hierboven om een vrijblijvende afspraak te maken. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.
Meubelzaak gespecialiseerd in zitmeubelen
Seats and Sofas is de meubelzaak die gespecialiseerd is in zitmeubelen. In de winkels van Seats and Sofas vindt u de grootste collectie banken en fauteuils van Europa. Er zijn uiteenlopende stijlen beschikbaar. Van modern tot klassiek, van industrieel tot landelijk. Bijna elk model is uitvoerbaar in verschillende soorten stof en (kunst)leer. Deze bekledingssoorten zijn weer in diverse kleuren verkrijgbaar. Kortom, er zijn eindeloze keuzemogelijkheden.
Inmiddels hebben wij al 25 jaar ervaring in de meubelbranche. In onze winkels werken specialisten die een deskundig advies kunnen geven. Door trainingen blijven zij op de hoogte van de laatste trends en weten zij alles over banken en bekleding.
Seats and Sofas op een woonboulevard
Vindt u het ook leuk om wooninspiratie op te doen tijdens een bezoek aan de woonboulevard? Alles wat u nodig heeft voor uw woning onder één dak. Daarom is winkelen bij een woonboulevard zo gemakkelijk. De meeste megastore winkels van Seats and Sofas in Nederland zijn dan ook op een woonboulevard te vinden.
Op zoek naar een nieuw bankstel, loveseat, relaxstoel of fauteuil?
Bent u nieuwsgierig geworden naar ons brede assortiment? Kom gerust eens proefzitten bij een Seats and Sofas winkel bij u in de buurt! Doordeweeks zijn wij open tot 9 uur ‘s avonds. Klik op één van de Seats and Sofas megastore winkels voor de specifieke openingstijden, adres- en route informatie of om een afspraak te maken.