Flex Hoekbank

Bruine hoekbank in woonkamer
Uit voorraad leverbaar
Bruine hoekbank in woonkamer
Crème hoekbank
Paarse hoekbank in woonkamer
Bruine hoekbank in woonkamer
Crème hoekbank
Paarse hoekbank in woonkamer
Uit voorraad leverbaar

Ontwerp nu zelf uw ideale hoekbank! Er zijn heel veel mogelijkheden met de losse elementen waar u uit kunt kiezen. Kies zelf het aantal zitplaatsen, het comfort, de zithoogte, het materiaal van de poten, de armleuningen en de bekleding en kleur van de elementenbank Flex. Zelf kunt u het aantal zitplaatsen bepalen. Hiervoor heeft u de keuze uit de volgende bank elementen: 1-zits deel, 1,5-zits deel, 2-zits deel, 2,5-zits deel, 3-zits deel, hoek element en de chaise longue. Vervolgens bepaalt u het comfort door te kiezen voor een harde of een zachte zitting. Daarnaast kiest u uw ideale zithoogte. Op die manier creëert u uw perfecte zitcomfort! Voor het materiaal van de poten heeft u de keuze uit hout en chroom.
Er zijn ook bijpassende hockers beschikbaar bij deze elementenbank. Een hocker kunt u gebruiken als tafel door er een dienblad op te leggen. Daarnaast is een hocker ook te gebruiken als een extra zitplaats of een voetenbank.
Van de Flex kunt u ook een slaap hoekbank maken. Het is namelijk optioneel om bij het 2,5-zits element te kiezen voor een ingebouwde slaapfunctie. Een andere handige optie is een opbergruimte onder het zitkussen van de chaise longue. Hierin kunt u bijvoorbeeld een deken, kleedjes en kussens bewaren.
De elementenbank maakt u compleet met armleuningen. U kunt kiezen uit zes soorten armleuningen. Ten slotte kiest u uw kleur een stoffering. Er zijn verschillende bekledingssoorten en kleuren beschikbaar voor de Flex.
Zou u graag ook achteraf de hoekbank nog willen aanpassen? Onze modulaire bank Creation is een hoekbank die u zelf kunt samenstellen én waarbij u bepaalde elementen op een later moment nog kunt verplaatsen of toevoegen.

Uitvoeringen en opties
iMaten van hoekbanken zijn ter indicatie; Hoekbanken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Hoekbank

Productomschrijving

Uitvoeringen en opties

Materiaal en bekleding