Het zijn meubelstukken die u maar één keer in een lange periode aanschaft: lederen fauteuils. Hebt u een grote boekenkast met al uw favoriete boeken? Of een open haard of houtkachel waar u ’s avonds gezellig met een drankje bij wilt zitten? Dan hebt u helemaal de plaats voor één of meerdere lederen fauteuils. En deze hoeven absoluut niet duur te zijn! Bij Seats and Sofas kunt u namelijk altijd profiteren van lage prijzen, waardoor dit bijzondere meubelstuk voor iedereen binnen bereik komt.

Bij een open haard of een grote boekenkast hoort natuurlijk een klassieke lederen fauteuil. Maar er is uiteraard meer: wat dacht u bijvoorbeeld van moderne fauteuils? Ook verkrijgbaar in onze Megastores. Of een verstelbaar type waarin u zich helemaal kunt ontspannen door de rugleuning naar achteren te klappen en de voetensteun naar boven. Er is meer keuze dan u denkt en het beste is uiteraard om gewoon een keer langs te komen om zelf in de stoelen te gaan zitten. Pas dan ontdekt u welk model uw voorkeur heeft. Weet u niet precies welk model of welke kleur u wilt hebben? Onze medewerkers adviseren u graag!

Lederen fauteuils: twee minuten levertijd

Behalve de lage prijs van onzen lederen fauteuils is er natuurlijk nog een voordeel: u kunt uw favoriete type, of u er nu twee, vier of zes wilt, direct mee naar huis nemen. Bij Seats and Sofas hebt u namelijk maar twee minuten levertijd. Wij halen de stoelen voor u op uit ons magazijn en dezelfde dag nog geniet u bij u thuis van uw aankoop. Heerlijk toch? Dat is het grote voordeel van onze Giant Take Away-formule!