Een bankstel is de eyecatcher van uw woonkamer, kies daarom voor een luxe uitstraling met een luxe bank van Seats and Sofas. Met een ruim assortiment in luxe bankstellen heeft u altijd de keuze uit verschillende bankstellen. Zo biedt Seats and Sofas bijvoorbeeld luxe hoekbanken, luxe loungebanken en verschillende 1-zits, 2-zits, 3-zits en 4-zits bankstellen. Ook luxe modellen zoals een Chesterfield bank en Ashford doen het ook altijd goed in een moderne inrichting.

Kies de stijl die bij u past

Wij begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft en op zoek is naar een bepaalde uitstraling. Daarom zijn de luxe banken en modellen aan te passen naar uw wensen. Creëer de ultieme luxe uitstraling met de verschillende bekleding mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar luxe leren banken met een hard of zacht leer of juist een luxe stoffen bank in een bepaalde kleur, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Deskundig advies beschikbaar in de Megastore

In onze Megastores zijn er altijd interieuradviseurs aanwezig die u kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Onze interieuradviseurs zijn op de hoogte van de laatste woontrends en speciaal opgeleid om u te voorzien van de juiste informatie over het onderhouden van uw gekozen luxe bank. Zo heeft u altijd jarenlang plezier van uw keuze. Laat u adviseren door onze medewerkers in een van onze 22 Megastores.