Home Scheidingsteken tussen kruimels Blog Scheidingsteken tussen kruimels Inspiratie Scheidingsteken tussen kruimels Hoe werkt een slaapbank?

Hoe werkt een slaapbank?

Hoe werkt een slaapbank - Milo

Bij het woord ‘slaapbank’ schiet bij veel mensen de pijn direct in de rug. Zo’n harde bank die niet comfortabel zit of ligt. Daar word je niet vrolijk van. Gelukkig is niet iedere slaapbank zo. Wat dacht je van een comfortabele hoekbank die je in een handomdraai verandert in een ruim bed waarin je heerlijk wegdoezelt? We leggen je uit hoe onze slaapbanken werken.

Uitschuiven en opbergen

Makkelijker kunnen we onze slaapbanken niet maken. Geen gedoe met extra onderdelen die je ergens in huis moet laten of moeilijke systemen waar je vingers steeds weer tussen komen. De slaapmeubels van Seats and Sofas zijn een kwestie van uitschuiven. Onder jouw bankstel zit het bed verborgen. Zonder moeite of veel kracht haal je dat eronder vandaan. Dus hoe werkt een slaapbank? Behoorlijk eenvoudig.

Naast het uitschuifsysteem, heb je soms extra kussens of onderdelen nodig om echt heerlijk te slapen. Of je moet juist de rugkussens tijdelijk opzijleggen. Daarvoor hebben alle hoekbanken die je transformeert tot slaapbank opbergruimtes. Ook handig om hoofdkussens en beddengoed in te bewaren.Slaapbank Wayne

Echt lekker wegdromen? Ontdek welke slaapbanken het lekkerst liggen.

Lekker loungen

Een hoekbank is het ultieme meubelstuk waarop je heerlijk onderuitzakt. Kan het nog comfortabeler? Jazeker! Eentje met slaapbankoptie is niet alleen voor jouw gasten ideaal. Jij profiteert er zelf ook van. Wat dacht je van lekker loungen op een gigantisch zitmeubel tijdens een filmavond? Dat is nog eens next level bingewatchen.

Bespaar wel ruimte maar geen comfort

Jouw appartement, studio of logeerkamer heeft niet de ruimte om een super-de-luxe bank in kwijt te kunnen. En het ziet ernaar uit dat je bed ook eerder een hoogslaper wordt om ruimte te besparen. Het is kiezen of delen. Nou, niet helemaal. Een slaapbank werkt prima om ruimte te besparen en bestaat eigenlijk uit twee meubelstukken: een bed en een bank. Dus met alleen een bank heb jij ook een plek voor je nachtrust.

Een slaapbank geeft je ruimte voor andere meubels. Lever daarbij niet in op comfort. Een rechte variant met harde zitting is de ruimtebesparing niet waard. Een comfortabele hoekbank is het beste van twee werelden.

Milo slaapbank

Droom weg op jouw nieuwe slaapbank.