Home Scheidingsteken tussen kruimels Blog Scheidingsteken tussen kruimels Inspiratie Scheidingsteken tussen kruimels Welke hoekbank past bij mij?

Welke hoekbank past bij mij? Ontdek het antwoord

Argentina hoekbank

Een hoekbank is een hoekbank? Echt niet. Je hebt ze in honderden soorten en maten. Zo is er voor iedere bankhanger een perfecte match. Of jij nou met de hele buurt aan de koffie zit. Of er met een biertje in de hand als een zeester bij ligt: er is altijd een Seats and Sofas hoekbank voor jou. Maar jij vraagt je af: welke bank past goed bij mij? Ga na welk type jij bent en vind jouw perfecte aanwinst.

Welk type bankhanger ben jij?

Het echte familiemens

Jij bent een familiemens in hart en nieren. De kids, oma, de hond, de buurman, ze zijn allemaal altijd welkom. Het liefst nodig je ze allemaal tegelijk uit voor een lekkere kop koffie. En al die mensen moet je kwijt op de bank. Daarom heb je genoeg ruimte nodig.

Welke bank past bij jou? Een U-hoekbank is voor jou ideaal. Dit bankstel heeft niet twee, maar drie zijdes. Genoeg plek voor iedereen dus. Bijkomend voordeel: in een U-vorm zit iedereen tegenover elkaar. Een groepsgesprek waarin iedereen betrokken is, vindt makkelijker plaats als de de ander aan kunt kijken. Nog meer gezelligheid gegarandeerd.

De precisie regelaar

Jouw bank staat exact in lijn met de vloertegels. De salontafel is precies in het midden van de bank gepositioneerd. En de verlichting is symmetrisch om jouw bank geplaatst. Jij bent de pietje precies van de bankzitters. Van chaos krijg jij stress. Dus moet alles recht en kloppend zijn. Tot in de puntjes geregeld. Dat geldt dus ook voor je zitplaats.

Naast dat het precies moet kloppen, wil je ook nog wel eens veranderen van opstelling. De bank een andere hoek laten maken. De salontafel een kwartslag draaien. Zolang alles maar precies goed staat. Een elementenbank is jouw ding. Deze hoekbank bestaat uit allerlei losse elementen die jij naar hartenlust zelf indeelt. Zo ben je klaar voor alle visite, volledig op jouw geordende manier.

Natuurlijk hoef je niet voor het all-in-one pakket te gaan. Bij Seats and Sofas bepaal jij welke elementen jij in de hoekbank terug wil zien. Vind je een ingebouwde koelkast too much, maar wil je wel die bekerhouders? Alles kan!

Creation elementenbank beige

Stel jouw elementen hoekbank samen

De steunzoekende senior

Als pa en ma langskomen blijven ze vaak urenlang plakken. Je hoort de botten daarna bijna kraken als ze opstaan van de bank. Iets meer steun kan de oudere generatie goed gebruiken tijdens het zitten. Dus wil je een goed meubelstuk op juiste hoogte. En een stevige basis. Een hoekbank met uitklapbare hoofd- en voetsteunen zorgt voor veilig, comfortabel en ondersteund achteroverleunen voor de senioren onder ons. En geeft maar toe: zelf zit het ook helemaal niet verkeerd met die voetjes omhoog.

Voor iedereen een perfecte hoekbank

Er is een hoekbank voor iedereen. Ook als je weinig ruimte hebt in je woonkamer of om de week puzzelt met je interieur. Ga voor de bank die goed bij jou past.