Voor een interieur met klasse tegen een scherpe prijs moet u zeker weten een Chesterfield hoekbank kopen. Deze past zowel in een moderne als een traditionele inrichting. Denk bijvoorbeeld aan een modern interieur waarin twee klassieke chesterfield banken staan om net dat beetje warmte en gezelligheid te geven. De banken zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen, de Birmingham en de Edinburgh. Beide modellen zijn verkrijgbaar in diverse maten, afwerkingen en kleuren zodat de hoekbank altijd past bij uw interieur.

Chesterfield hoekbank Birmingham

Voor een interieur met klasse zit u helemaal goed met ons Chesterfield bank, de Birmingham. Het duurzame Chesterfield leer van deze bank heeft een perfecte bijpassende uitstraling. Naast een praktische hoekbank zijn de  Chesterfield modellen ook leverbaar als klassieke 1-, 2- en 3-zits modellen. Bovendien kunt u een Chesterfield hoekbank kopen die compleet wordt aangepast naar uw eigen smaak.

Chesterfield hoekbank Edinburgh

De Chesterfield hoekbank Edinburgh is verkrijgbaar in een grote diversiteit aan bekleding soorten, waardoor een mooi cross-over mogelijk is tussen klassiek en modern. Wilt u bijvoorbeeld wel een klassieke uitstraling maar liever een modern stofje? Dat kan met de Chesterfield hoekbank Edinburgh, door de unieke personaliseringsmogelijkheden.

Wilt u een Chesterfield bank kopen?

Twijfelt u nog wat voor type Chesterfield bank u zoekt en wilt u nog even verder kijken? Kom dan langs in een van onze Megastores. Er zit altijd wel eentje in de buurt. Onze interieuradviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden. Kom de grote collectie in Chesterfield banken bekijken bij Seats en Sofas en maak uw keuze.