Hoeveel mensen kennen niet het gevoel: van een lange werkdag thuiskomen en ’s avonds gewoon even lekker met de benen op tafel willen. Heerlijk toch? Maar dat kan nog beter: met een lounge fauteuil! Dit zijn fauteuils waarvan de rugleuning verstelbaar is, precies in de positie waarin u dat wilt, waarin u het lekkerste ontspant. Uiteraard kunt u bij veel modellen ook nog de voetensteun omhoog klappen, zodat uw benen ook de juiste ondersteuning krijgen.

Helemaal ontspannend zijn de lounge fauteuils waarbij een bijpassende hocker zit in dezelfde stijl: ideaal om uw benen op te laten rusten, maar ook handig om even uw boek, de afstandsbediening of andere spulletjes op te leggen. Leverbaar in diverse kleuren: precies zoals het het beste bij uw eigen interieur past!

Lounge fauteuils: modern & klassiek

Ook binnen de lounge fauteuils heeft u bijzonder veel keuze uit verschillende modellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de oorfauteuil of de draaifauteuil? Beide handige en stijlvolle lounge fauteuils waarmee u net dat beetje meer in uw huiskamer, zitkamer of kantoor brengt.

Bij Seats and Sofas kunt u uw nieuwe lounge fauteuil ook nog eens direct meenemen, door onze Giant Take Away-formule. Wij hebben namelijk veel modellen gewoon op voorraad in onze magazijns. Het is alleen een kwestie van ophalen en naar huis toe brengen. Als dat niet makkelijk is! Kom dus gerust een keer langs in een van onze Megastores.