Een hocker is de perfecte aanvulling op uw hoekbank, bankstel of fauteuil. U gebruikt een hocker als heerlijk voetenbankje, voor lange luie avonden met uw voeten omhoog. Ontzettend aangenaam als u wilt bijkomen van een lange drukke dag. Maar hockers zijn meer dan alleen een voetenbank. Met een dienblad erop heeft u er ineens een prachtig salontafeltje erbij. Hetzelfde effect bereikt u als u er een glasplaat erop legt. Ideaal voor uw kopje koffie of drankje. U kunt natuurlijk ook hier mooi decoratiemateriaal op leggen of de hocker gebruiken als stijlvol tafeltje voor tijdschriften en kranten.

Hockers: zacht en comfortabel

Een hocker is niet hetzelfde als een poef. Een poef is vaak een kleinere variant en heeft vrijwel nooit poten. Hockers hebben vaak een zachter en comfortabel uiterlijk en passen daarom goed in een landelijk of romantisch interieur. Wilt u een hocker in uw landelijke interieur? Bij Seats and Sofas vindt u een uitgebreid assortiment in landelijke hockers. Ook als juist een moderne hocker zoekt voor uw moderne inrichting, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen en stoffen. Denk bijvoorbeeld aan een leren hocker of stoffen hocker. Sommige van onze hockers zitten standaard bij een bank. Andere hockers kunt u juist los bij uw bankstel bestellen.

Koop uw hocker bij Seats and Sofas

Bekijk het assortiment hockers in onze online collectie. Voor echt een goed beeld van ons aanbod kunt u onze Megastores bezoeken. In één van onze 22 vestigingen kunt u zich laten verrassen door onze collectie. Onze inkoopafdeling zorgt voor een verscheidenheid in keuzes, die aansluiten bij iedere woonwens en de laatste trends op de voet volgen. Daarom kunt u altijd slagen bij Seats and Sofas. Naast onze hockers, vindt u een enorm aanbod aan zowel moderne als klassieke zitmeubelen.