Wilt u uw woonkamer een luxe uitstraling geven? Kies dan voor een leren hocker van Seats and Sofas. Een leren hocker straalt niet alleen luxe uit maar is ook onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het altijd handig als een meubelstuk multifunctioneel inzetbaar is. Een hocker is zo’n multifunctioneel meubelstuk. Zo kunt u een hocker gebruiken om extra zitruimte te creëren of inzetten als handige bijzettafel. Daarnaast kunt u een hocker gebruiken als opbergruimte of na een lange werkdag als voetenbankje. Met andere woorden, een hocker is altijd een praktische aanvulling op uw interieur.

Ruim assortiment leren hockers

Seats and Sofas heeft een ruime collectie leren hockers omdat de inkoopafdeling groots inkoopt. Het voordeel van groot inkopen is dat u al een leren hocker in huis heeft voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast zijn de mogelijkheden oneindig en slaagt u altijd bij ons. Zo kunt u kiezen uit verschillende modellen zoals een hocker met of zonder opbergruimte. Een voordeel van een hocker met opbergruimte is dat u geen ruimte verliest. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten leer. Zo kunt u gaan voor een hocker met leer, leder (kunstleer) of suède. Natuurlijk kunt u ook de kleur van uw leren hocker bepalen zodat de hocker helemaal in uw interieur past.Ten slotte, zijn al onze leren hockers van hoge kwaliteit en kunt u uw gekozen hocker meestal direct meenemen naar huis vanwege onze grote voorraad.

Deskundig advies bij Seats en Sofas

Wij begrijpen dat u vanwege ons grote assortiment hoekbanken, bankstellen en fauteuils door de bomen het bos niet meer ziet. Dit is ook de reden dat Seats and Sofas beschikt over ervaren specialisten die u deskundig advies kunnen geven. Zo kunnen zij op basis van uw wensen en interieurstijl de juiste hocker voorstellen.

Onderhoud leren hocker

Om uw leren hocker mooi te houden en het leer soepel, is onderhoud nodig. Wij raden u bij aankoop van een leren hocker ook aan om een speciaal reinigingsmiddel aan te schaffen zodat uw hocker jarenlang mee kan gaan. Wilt u meer informatie over hoe u uw leren hocker het beste kunt onderhouden of welke leren hocker het beste bij u past? Neem contact met ons op of kom naar één van onze winkels.