Een comfortabele slaapbank is nooit een overbodige luxe. Zeker niet als u vaak logees heeft. Een slaapbank is praktisch en multifunctioneel. Blijven er onverwachts gasten slapen? U tovert de bank zo om tot een bed. Een slaapbank wordt ook wel een bank met bedfunctie genoemd. Vaak zijn deze banken opgebouwd uit meerdere elementen: een tweezits en een chaise longue. Het bed-element zit dan geïntegreerd in het tweezits element en kunt u vaak zo uitschuiven, zonder al teveel moeite. Een slaapbank is ook de ideale bank in een kleine kamer, zoals een studentenkamer. Het bespaart u een hoop ruimte door deze twee meubelen te combineren.

Ruime keuze in slaapbanken

Bij Seats and Sofas kiest u altijd voor een goede slaapbank. Wij hebben diverse modellen beschikbaar. U heeft keuze in verschillende stoffen, materialen en afmetingen. U kunt kiezen voor een lederen of leren slaapbank of voor een stoffen bank. Er zijn diverse soorten bekleding mogelijk. Al onze modellen zijn stijlvol en passen in ieder interieur. Zo hebben we hele moderne slaapbanken, maar ook hele landelijke varianten. U kunt ook variëren in kleur. Uiteindelijk kiest u altijd een slaapbank die bij uw inrichting en woonwensen past. Laat u adviseren in slaapbanken in één van onze Megastores door onze verkoopadviseurs.

Deskundig advies in slaapbanken

Onze slaapbanken staan in onze Megastores. We hebben 22 vestigingen verspreid door heel Nederland. De keuzemogelijkheden zijn bij Seats and Sofas vrijwel eindeloos. Bij Seats and Sofas werken we alleen met echte specialisten, die door ervaring en regelmatige training en opleiding constant op de hoogte blijven van de laatste trends en wensen in de meubelbranche. Onze verkoopadviseurs in de Megastores weten alles van bankstellen, bekleding en een optimale integratie van een slaapbank in uw kamer. Zij doorlopen samen met u de wensen en mogelijkheden, waarna zij vanuit onze grote collectie zitmeubelen een optimaal voorstel kunnen doen. U koopt uw slaapbank tenslotte voor een lange periode en daarom moeten uitstraling én comfort perfect afgestemd zijn op uw wensen.