Een comfortabele bank met slaapfunctie is zeker geen overbodige luxe. Zeker niet als u vaak logees heeft. Een slaapbank is praktisch en multifunctioneel. Blijven er onverwachts gasten slapen? U tovert de bank zo om tot een bed. Een bank met slaapfunctie is vaak opgebouwd uit meerdere elementen: een tweezits en een chaise longue. Het bed-element zit dan geïntegreerd in het tweezits element en kunt u vaak zo uitschuiven, zonder al teveel moeite. Een bank met slaapfunctie is ook de ideale bank in een kleine kamer, zoals een studentenkamer. Het bespaart u een hoop ruimte door deze twee meubelen te combineren.

Ruime keuze in bank met slaapfunctie

Bij Seats and Sofas kiest u altijd voor een goede bank met slaapfunctie. Wij hebben diverse modellen beschikbaar. U heeft keuze in verschillende stoffen, materialen en afmetingen. U kunt kiezen voor een lederen of leren slaapbank of voor een stoffen bank. Er zijn diverse soorten bekleding mogelijk. Al onze modellen zijn stijlvol en passen in ieder interieur. Zo hebben we hele moderne slaapbanken, maar ook hele landelijke varianten. U kunt ook variëren in kleur. Uiteindelijk kiest u altijd een slaapbank die bij uw inrichting en woonwensen past. Laat u adviseren in een bank met slaapfunctie in één van onze Megastores door onze verkoopadviseurs.

Deskundig advies in een bank met slaapfunctie

We hebben 22 vestigingen verspreid door heel Nederland. De keuzemogelijkheden zijn bij Seats and Sofas vrijwel eindeloos. Onze verkoopadviseurs in de Megastores weten alles van banken, bekleding en een optimale integratie van een slaapbank in uw kamer. Zij doorlopen samen met u de wensen en mogelijkheden, waarna zij vanuit onze grote collectie zitmeubelen een optimaal voorstel kunnen doen. U koopt uw bank met slaapfunctie tenslotte voor een lange periode en daarom moeten uitstraling én comfort perfect afgestemd zijn op uw wensen.