Banken tot wel 60% korting! Vandaag kopen, vanavond zitten.

Home Scheidingsteken tussen kruimels Blog Scheidingsteken tussen kruimels Huisdieren Scheidingsteken tussen kruimels Weg met die hondendeken! Laat je bank zien

Weg met die hondendeken! Laat je bank zien

alternatieven voor hondendeken

Een hondendeken is praktisch omdat het direct tegen haren, vuil en nagels beschermt. Maar mooi is anders. En je kiest een meubel niet voor niets. Die staat er om gezien te worden. Doe die hondendeken voor op de bank daarom de deur uit. Dit zijn je alternatieven.

Doe die hondendeken de deur uit. Dit zijn de alternatieven.

Leer je hond manieren

Waar een kat zich geen trucjes laat aanleren, kent een hond wel manieren. Jouw viervoeter kan dingen leren. Maak daar gebruik van. Conditioneer je hond. Leer hem dat hij niet op de bank mag. Beloon hem met een koekje en lieve woorden als hij in zijn mand gaat liggen. Duw hem weg en spreek hem streng toe als hij wel op de bank springt. En is er niemand thuis? Sluit dan de woonkamer voor hem af. Zo wordt de bank een vreemd object en geen veilige haven.

Alternatief voor hondendeken op de bank

Breekt jouw hart een beetje als jij je hond opsluit? We hebben nog een alternatief voor je. Haal wat oude verhuisdozen of stukken karton van zolder en vouw het trapsgewijs, als een waaier, op. Zo heb je een strook papier dat puntig omhoogsteekt. Dit schrikt de hond af omdat het niet prettig aanvoelt als hij erop springt. Jouw meubel blijft vrij. Het verschil met een hondendeken voor op de bank? Karton hoef je niet schoon te houden, is makkelijk weg te werpen en beter voor het milieu dan alternatieven zoals plastic of aluminium.

Haren, nagels, vuil: we hebben alles al voorbij zien komen. Doet jouw hond nog gekkere dingen zoals de bank likken? Ook daar hebben we oplossingen voor.

3x alternatieven voor die hondendeken

Geen houten meubel

Kauwt jouw hond graag op alles wat binnen zijn bereik ligt? Vermijd dan kaal hout. Dit werkt als een magneet op bijtgrage honden. Vooral puppy’s knabbelen graag op alles wat ze tegenkomen. Wil je het direct goed doen? Dan is een investering in een microvezelstoffen of (kunst)lederen bank geen gek idee.
Deze stoffen zijn makkelijk schoon te houden, vochtwerend en beschadigen minder snel. Zo blijven de nagels van jouw hond niet hangen in microvezelstof en poets je de leren bank makkelijk op met onze Leather Care Kit.

3x alternatieven voor die hondendeken

Ontdek of microvezel of leer in jouw interieur past.

De informatie die wij verstrekken is gericht op normaal gebruik van een meubel. Seats and Sofas is niet verantwoordelijk voor schade door toedoen van een huisdier.