Banken tot wel 60% korting! Vandaag kopen, vanavond zitten.

Home Scheidingsteken tussen kruimels Blog Scheidingsteken tussen kruimels Inspiratie Scheidingsteken tussen kruimels 4x een slaapbank buiten de woonkamer

4x een slaapbank buiten de woonkamer

Slaapbank zwart wit

Een slaapbank staat altijd in de woonkamer. Daar klopt geen hout van. Bedbanken komen ook in andere ruimtes erg goed tot hun recht. Waar? Dat zetten wij voor je op een rijtje. Zo kun je straks niet eens kiezen waar je die slaapbank neerzet.

De logeerkamer

Een slaapbank in de logeerkamer is een perfecte combinatie. Zo hebben je logés overdag een fijne plek om te zitten en ‘s avonds een plek om te slapen. Plus opbergruimte genoeg. Dat maakt een kast voor het beddengoed in de logeerkamer ook overbodig. Met een slaapbank hoeft jouw logeerkamer niet het label ‘slaapkamer’ te krijgen. Zet er je modeltreintjes of tekentafel neer en maak er een hobbykamer van.

Komen bij jou elke avond logés over de vloer of verwelkom jij ze maar één keer per maand? Bij veelvuldig gebruik is het slim om een bedbank te kiezen met een kwalitatief goed en makkelijk uitklapmechanisme. Zo sta jij niet iedere avond te hannesen bij het uitklappen.

Een slaapbank uitklappen moeilijk? Helemaal niet!
Zo doe je dat
Hoe werkt een slaapbank - Milo

De kinderkamer

Kom maar door met die logeerpartijtjes. Aangezien die er bij de kinderen nogal vaak aan te pas komen, kun je de slaapbank uitklappen om meer slaapplekken te creëren. Dat scheelt veel gesjouw met slaapzakken en opblaasbedden. Bovendien heeft je kind overdag een zachte plek om op te zitten en te spelen. Een stuk fijner voor de billen dan een harde vloer.

Een kinderkamer ademt vrolijkheid. Waar een roze hoekbank in de woonkamer misschien te gewaagd is, kun je in de kinderkamer losgaan met speelse kleuren en patronen.

Slaapbanken genoeg!

Milo slaapbank

De studeerkamer

Overdag is het jouw werkplek, in de avond tover je de kamer simpel om tot een slaapkamer. Een bankstel in de studeerkamer is geen overbodige luxe. Plof neer op je zachte bank tijdens een overleg of geniet rustig van je kopje koffie in de ochtend. Met een bedbank creëer je daarbij een extra slaapplek. Op deze manier kan de studeerkamer ook heel goed dienen als logeerkamer. Zo bespaar je ruimte in je huis.

De hobbykamer

Zijn de kinderen uit huis en heb je de luxe van een extra kamer als hobbykamer? Een bank is in elke kamer handig, ook in jouw hobbykamer. Drink overdag een kop thee op je zijdezachte zitplek tussen het schilderen, knutselen of gamen door. Berg in de avond je naaimachine op en transformeer de bank naar een bed voor logés. Een kamer met dubbele functie dus.

Benito slaapbank grijs

Overtuigd om een bedbank aan te schaffen?