Benito U bank

Geen levertijd
Benito U bank grijs
Uit voorraad leverbaar
vanaf
999,-
Benito U bank grijs
Benito U bank grijs
Benito hoekbank grijs
Geen levertijd
Benito U bank grijs
Benito U bank grijs
Uit voorraad leverbaar
vanaf
999,-

Mooie hoekbank met extra hoofdsteunen voor een optimaal comfort. Mogelijk in diverse kleuren Maxime. Ook mogelijk met bedfunctie en opbergruimte. Deze U bank heeft een eenvoudige vormgeving en is vrij laag bij de grond, waardoor de poten bijna niet zichtbaar zijn. In de rug kussens zit in het midden een horizontaal stiksel. Op de chaise longue met armleuning (het verlengde gedeelte) kunt u languit loungen.
Bij de Benito zijn extra hoofdsteunen boven de rugleuningen optioneel. Deze hoofdsteunen zijn in hoogte verstelbaar. Daarnaast heeft deze ruime U bank nog een aantal opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schuiflade in het 2-zits element van de U bank. Zo creëert u meer opbergruimte. Handig wanneer u een kleine woonkamer heeft. Als u kiest voor een 3-zits element is een slaapfunctie optioneel. U kunt van de Benito dus een slaap U bank maken.
Verder is er een grote keuze in bekleding en kleuren. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

De Benito is ook verkrijgbaar als loungebank.

Uitvoeringen: H x B x D (cm)
93 x 116 x 91
1-Zits Bank
93 x 153 x 91
2-Zits Bank
93 x 198 / 153 x 91
93 x 198 x 91
3-Zits Bank
93 x 225 x 155 iLoungebanken zijn standaard zowel 'linksom' als 'rechtsom' leverbaar. Maten van loungebanken zijn ter indicatie; Loungebanken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Loungebank
iMaten van U banken zijn ter indicatie; U banken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
U bank

Productomschrijving

Uitvoeringen: H x B x D (cm)

Materiaal en bekleding

Reviews