• Cognac Arizona stof
    Cognac
  • Grey
Summer Stock Sale Seats and SofasSummer Stock Sale Seats and Sofas

Casanova U bank

Veel voorraad

Direct uit voorraad

Veel voorraad

Kom naar één van onze Megastores

Bekijk alle Megastores Pijl icoon

Omschrijving Casanova U bank

Een grote hoekbank waarin u lekker kunt relaxen terwijl uw telefoon aan het opladen is. Uw drankje is binnen handbereik in de bekerhouder. De Casanova U bank heeft meerdere functies en is perfect voor filmavondjes en series kijken! Het geeft een echte thuis bioscoop ervaring. De Casanova is een grote hoekbank met als optie een relaxfunctie. De rugleuning van het lounge gedeelte kan naar achter versteld worden, zodat u nog beter kunt relaxen. Andere opties die deze megacouch heeft, zijn bekerhouders, een draadloos oplaadbaar platform en een usb aansluiting.

U hoeft dus niet op te staan om uw drankje te pakken. U kunt uw apparaten, zoals een laptop en telefoon, af en toe checken terwijl ze opladen en u aan het relaxen bent op de bank. De Casanova staat voor ultiem comfort!

De megacouch is in vele kleuren en bekledingssoorten verkrijgbaar. Alle genoemde functies zijn optioneel voor deze hoekbank. Kom gerust eens langs in één van onze winkels om de mogelijkheden te bespreken en de bank zelf uit te proberen.