Laguna Loungebank

Voorraad Voordeals
blauwe loungebank
Uit voorraad leverbaar
blauwe loungebank
groene loungebank
bruine loungebank
Voorraad Voordeals
1099,-
499,-
blauwe loungebank
groene loungebank
bruine loungebank
Uit voorraad leverbaar
1099,-
499,-

Loungebank met comfortabele zitkussens en unieke stiknaden. De bank heeft een Scandinavische uitstraling. 2-Eiland leverbaar in diverse kleuren uit Categorie 2. Deze Scandinavische loungebank is strak en robuust vormgegeven. In de zitkussens zit een lichte bolling en de rug- en armleuningen hebben ook een ronde vorm. De Laguna heeft dikke, zachte zitkussens voor extra comfort. Er is geen onderrand, doordat de zitkussens heel dik zijn. De bank is laag bij de grond en de poten zijn bijna niet te zien. Hierdoor krijgt de Laguna een beetje een zwevend effect.
Zet deze loungebank binnen bij een zacht kleed en kies voor een lichtgrijze of roze stoffering. Zo creëert u een Scandinavische look. Hieronder ziet u de verschillende bekledingssoorten en kleuren die mogelijk zijn. U kunt de loungebank compleet maken met een bijpassende hocker. Deze is te gebruiken als voetenbank of tafeltje. Verder zijn er losse, ronde of vierkante sierkussens leverbaar.

Uitvoeringen en opties
80x124x93 (HxBxD)
1,5-zits Bank
80x93x93 (HxBxD)
1-Zits Bank
80x194x93 (HxBxD)
2,5-Zits Bank
80x174x93 (HxBxD)
2-Zits Bank
80x224x93 (HxBxD)
3-Zits Bank
iMaten van hoekbanken zijn ter indicatie; Hoekbanken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Hoekbank
80x246x162 (HxBxD) iLoungebanken zijn standaard zowel 'linksom' als 'rechtsom' leverbaar. Maten van loungebanken zijn ter indicatie; Loungebanken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Loungebank
iMaten van U banken zijn ter indicatie; U banken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
U bank

Productomschrijving

Uitvoeringen en opties

Materiaal en bekleding