Lijkt de inrichting van uw woning rechtstreeks uit de jaren ’50 ’60 of ’70 te komen? Dan is een retro fauteuil echt voor u. De ideale aanvulling op uw inrichting. Combineer de fauteuil met een retro bank en maak er een geheel van. Met een fauteuil creëert u een comfortabele extra zitplaats naast uw reguliere bank. Ook voor de sier is een dergelijk meubelstuk perfect, bijvoorbeeld om in een hoek te plaatsen. Zet er een klein bijzettafeltje bij met mooi decoratiemateriaal. Kleed de retro fauteuil af met een deken en uw stilleven is klaar.

Retro fauteuils zijn ook zeer geschikt in moderne interieurs

Een retro fauteuil kan ook geweldig staan in een moderne en eigentijdse woning. Juist dan valt zo’n stoel veel meer op. Kies voor een echte blikvanger in uw woonkamer, slaapkamer of hal en neem een comfortabele fauteuil van Seats and Sofas. Vanzelfsprekend zijn alle fauteuils verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan bekledingssoorten, zoals diverse soorten en kwaliteiten leer en stof. Elke bekledingssoort is daarnaast leverbaar in een groot aantal kleuren. Welk model u dus ook kiest, u kunt retro fauteuils altijd laten aanpassen naar uw smaak.

Fauteuils direct uit voorraad leverbaar

Met de introductie van de Giant Take Away formule (levering direct uit voorraad) heeft Seats and Sofas binnen de meubelbranche een trend gezet. Hierdoor kunt u tegen een voordelige prijs retro fauteuils direct uit voorraad krijgen, waardoor u niet meer lang hoeft te wachten. Onze collectie wordt constant aangepast aan de laatste trends in de woninginrichting. Door directe productie en inkoop van onze modellen in grote aantallen, kunnen we een hoogwaardige kwaliteit garanderen tegen een uiterst scherpe prijs. Wij geven u graag een deskundig interieuradvies, zodat u zeker weet dat u een retro fauteuil aanschaft wat bij al uw persoonlijke wensen past.