Een longchair is een uniek meubel en zie je niet in ieder interieur. Het wordt ook wel chaise longue genoemd en laat zich het beste omschrijven als combinatie van een bank en een fauteuil. Eigenlijk is een longchair een heel oud meubelstuk. Maar dat betekent niet dat het ouderwets is. Sterker nog, een chaise longue kan een hele mooie aanvulling zijn in een modern interieur. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende modellen beschikbaar, dat vrijwel iedere inrichting wel een longchair kan hebben, mits er genoeg ruimte is. Het is een perfect bankje om even op uit te rusten of bijvoorbeeld om een boek op te lezen.

Veel keuze in longchairs

Zoekt u een longchair? Kom dan eens langs bij één van de Megastores van Seats and Sofas. Met 22 vestigingen in heel Nederland, zit er altijd eentje bij u in de buurt.
Betaalbaarheid en gemak staan bij Seats and Sofas voorop en wij zullen er alles aan doen om u te helpen bij de keuze van een longchair of chaise longue die volledig bij uw woonstijl en wensen past. Vandaar dat bijna alle modellen in onze collectie verkrijgbaar zijn in een groot aantal verschillende bekledingssoorten, zoals stof en leer. Elke bekledingssoort is vervolgens weer mogelijk in een groot aantal verschillende kleuren. Seats and Sofas heeft op deze manier altijd de longchair die bij uw budget, smaak en interieur past.

Waarom uw longchair kopen bij Seats and Sofas?

Onze klantenservice is u van dienst bij het kopen van een longchair. Onze hoofddoelstelling is het leveren van zitmeubelen van de hoogst mogelijke kwaliteit voor de allerscherpste prijs. Ondanks dat wij op alle mogelijke manieren ons best doen, kunnen wij helaas niet voorkomen dat er ook bij ons wel eens iets misgaat. In dit geval zullen wij uiteraard ons uiterste best doen om u te helpen door een optimale service te bieden. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat er bij u thuis iets misgaat met uw longchair. Ook in dit geval zullen wij u graag helpen het probleem op te lossen via onze klantenservice.