Banken tot wel 60% korting! Vandaag kopen, vanavond zitten.

Home Scheidingsteken tussen kruimels Blog Scheidingsteken tussen kruimels Huisdieren Scheidingsteken tussen kruimels Banken met deze stof zijn geschikt voor katten

Banken met deze stof zijn geschikt voor katten

banken geschikt voor katten

Jij bent van plan het gezin uit te breiden met een donzige kitten. Heel leuk, zo’n kleine tijger voor in huis. Maar stiekem komt daar nog best veel bij kijken. Waarschijnlijk kun je de kattenbak en krabpaal al afstrepen, maar heb je ook al onderzocht of jouw bank geschikt is voor katten? Een ongeschikte bank wordt namelijk snel vuil en nodigt uit om te krabben. Zonde! Met deze tips weet jij welke materialen voor jou en je nieuwe viervoeter geschikt zijn.

Met deze tips weet jij welke materialen voor jou en je nieuwe viervoeter geschikt zijn

Microvezelbanken geschikt voor katten

Die wonder microvezeldoekjes waarmee jij jouw aanrecht, sanitair en keukentafel schoonmaakt? Daar is jouw kat geen fan van. En jij daarom dus wel. Stoffering van microvezel bestaat uit strak gebreide kleine vezels. Voor jouw harig vriendje een nachtmerrie om met zijn nagels in te hangen. Zijn krabpaal verkiest hij dan eerder dan jouw bank. Precies wat je wilt.

Heb je een rebelse kitten die zich er niet door laat tegenhouden? Dan blijft de schade alsnog gering. Door de fijne structuur krabt hij de stof niet zo snel open en blijft het – als je er op tijd bij bent – bij oppervlakkige krassen of krassen die je niet ziet. Informeer in de dichtstbijzijnde Seats and Sofas Megastore naar banken van microvezel.

banken met deze stof zijn geschikt voor katten

Tip: grijp jij de aanschaf van een kat aan om ook meteen een nieuwe bank uit te zoeken? Let dan ook op de bankspecificaties. Zitten er losse kussens bij en zijn deze uitwasbaar? Ideaal met de bijkomende kattenharen. Jij bent hard op weg naar een bank geschikt voor katten.

Leren banken geschikt voor katten

Katachtigen zijn nu eenmaal jagers. Daarom houd jij zo van ze. Mag die van jou de tuin in om lekker aan bomen te krabben, dan komt hij logischerwijs terug met vieze voetjes. Gezellig als hij daarna komt knuffelen terwijl jij tv kijkt, maar de vlekken die het op de bank achterlaat, vind je minder leuk. Met een leren of kunstleren bank is dat probleem van de baan. Doekje erover en klaar.

banken met deze stof zijn geschikt voor katten

Leer en kunstleer zijn minder gevoelig voor vlekken.

Vermijd grof geweven stof

Is jouw bank van (grof) geweven stof, dus stof met draden waar jij je nagel achter kunt haken? Dan bezit jij eigenlijk een krab-walhalla voor jouw nieuwe gezinslid. Want alles waar kattennageltjes in kunnen haken, nodigt uit om te krabben. Daarom bestaan krabpalen ook vaak uit grof geweven draden. En je wilt niet dat de kat jouw zitmeubel als krabpaal aanziet.

Had jij die grof geweven bank al in huis? Geen paniek. Je kunt jouw meubel alsnog mooi houden.

De informatie die wij verstrekken is gericht op normaal gebruik van een meubel. Seats and Sofas is niet verantwoordelijk voor schade door toedoen van een huisdier.