Argentina Hoekbank

Geen levertijd
argentina hoekbank blauw
Uit voorraad leverbaar
vanaf
999,-
argentina hoekbank blauw
Argentina hoekbank wit
Argentina Slaapbank blauw
Geen levertijd
argentina hoekbank blauw
Argentina hoekbank wit
Argentina Slaapbank blauw
Uit voorraad leverbaar
vanaf
999,-

2-eiland uitgevoerd in Categorie 1. Optioneel met console opbergruimte en bedfunctie. Stel uw eigen zitcombinatie samen met verschillende losse elementen. Kies het aantal zitplaatsen, de bekleding en kleur. Creëer uw eigen droombank! Het aantal zitplaatsen, de bekleding en kleur van de bank kiest u zelf. Daarnaast heeft dit model diverse leuke en handige opties: een bedfunctie, opbergruimte en laptopconsole. Het is mogelijk om een opbergruimte onder het eiland te plaatsen, maar dit kan ook onder een normale zitplaats. Ook onder de laptopconsole zit een opbergkastje verborgen.
De Argentina hoekbank is een fijne gezinsbank. Deze hoekbank heeft ruime zitplaatsen en verstelbare hoofdsteunen. De lendensteunen zorgen voor een comfortabele, goede houding. Wat ook heel mooi is: de Argentina hoekbank heeft unieke, halfronde armleuningen.
Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte hoekbank!

Uitvoeringen: H x B x D (cm)
95 x 276 x 175 iMaten van hoekbanken zijn ter indicatie; Hoekbanken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Hoekbank
iMaten van U banken zijn ter indicatie; U banken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
U bank

Productomschrijving

Uitvoeringen: H x B x D (cm)

Materiaal en bekleding

Reviews