Enjoy Hoekbank

Enjoy hoekbank bruin
Uit voorraad leverbaar
Enjoy hoekbank bruin
Enjoy hoekbank ribstof blauw
Enjoy 3-zits bank ribstof
Enjoy hoekbank bruin
Enjoy hoekbank ribstof blauw
Enjoy 3-zits bank ribstof
Uit voorraad leverbaar

Bent u op zoek naar een bank met een warme en landelijke uitstraling? Dan is de Enjoy hoekbank een waardevolle toevoeging voor de huiskamer. Het prachtige design in combinatie met de ribstof, decoratieve kussens en het kussen voor de armleuning maakt dit model een verwelkomende hoekbank met een warme uitstraling. Vindt u het lekker om languit op de bank te liggen? De inbegrepen kussens voor de armleuning kunnen hierbij dienen als hoofdkussen, waardoor u comfortabel kunt genieten van uw rust.
De poten van de Enjoy hoekbank zijn zowel mogelijk in een chromen als een houten uitvoering. Daarnaast is de Enjoy mogelijk in diverse materialen en kleuren wat het voor elke huiskamer een uniek plaatje kan maken. Onze verkoopmedewerkers voorzien u graag van een passend advies in één van onze megastores.

Uitvoeringen: H x B x D (cm)
80 x 106 x 100
1-Zits Bank
80 x 168 x 100
2-Zits Bank
80 x 228 x 100
3-Zits Bank
iMaten van hoekbanken zijn ter indicatie; Hoekbanken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Hoekbank
80 x 245 x 167 iLoungebanken zijn standaard zowel 'linksom' als 'rechtsom' leverbaar. Maten van loungebanken zijn ter indicatie; Loungebanken kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Loungebank

Productomschrijving

Uitvoeringen: H x B x D (cm)

Materiaal en bekleding

Reviews