Banken tot wel 60% korting! Vandaag kopen, vanavond zitten.

Home Scheidingsteken tussen kruimels Blog Scheidingsteken tussen kruimels Huisdieren Scheidingsteken tussen kruimels Jouw bank is niet voor de hond. Bescherm je meubel.

Jouw bank is niet voor de hond. Bescherm je meubel.

bank geschikt voor honden

Jullie hond is onderdeel van jullie gezin en hoort bij de familie. En wat is het lief als hij tegen je aan wil liggen tijdens een avondje tv kijken. Daarom voelt het ook zo rot om je hond weg te sturen als hij in zijn enthousiasme naast je op de bank springt. Je vreest voor krassen, haren of vuil. Creëer een geschikte bank voor jouw hond en jouw zorgen worden verleden tijd. Zo hoef jij jouw lieve viervoeter nooit meer weg te jagen.

Creëer een geschikte bank voor jouw hond en jouw zorgen worden verleden tijd.

bank voor hond

Kat of hond aanschaffen? Denk aan een huisdierbestendige bank.

Hét medicijn tegen krassen

Microvezelstof. Wat? Grote kans dat jij bij dat woord denkt aan de schoonmaakdoekjes. Wist je dat er ook banken van dit materiaal zijn? Met meubels van deze stof haal je een moderne en warme sfeer in huis. Microvezel is namelijk niet te onderscheiden van leer of kunstleer. Wat wil je nog meer?

Krassen voorkomen natuurlijk. Microvezel is fijn geweven en dat betekent dat huisdieren er bijna niet met hun nagels in blijven haken. Daardoor voelt het niet prettig aan en laat jouw hond of kat de bank met rust.

bank voor hond

En als jouw huisdier onverhoopt toch een kras maakt, blijft het bij deze stof bij een oppervlakkige schram. Die je handig kunt uitwissen met onze Leather Care Kit.

Seats and Sofas heeft een assortiment aan banken met lage instapprijs. Ook adviseren wij u graag over de huisdiervriendelijkheid van onze meubels.

Reiniging met rubberen handschoen

Een hond verliest nu eenmaal haren. Kan ‘ie niks aan doen. Maar het komt wel op jouw bank terecht als hij daar vaak te vinden is. En daar kan je wél iets aan doen. Erger jij je omdat de stofzuiger bijna dagelijks uit de kast moet worden gehaald? Niet nodig. Doe een rubberen schoonmaakhandschoen aan, maak deze eventueel vochtig met water en haal deze over de bank. Geen haar die blijft zitten.

Laat je bank zien! Want die rubberen handschoen maakt de hondendeken overbodig.

Bank voor hond

Wil je niet dat de hond op jóuw goede leren bank komt zitten? Geef hem er dan een voor zichzelf. Makkelijker wordt het niet. Online zijn genoeg hondensofa’s te vinden. Kies er een in de stijl van jouw zitmeubel. Kunstleer bijvoorbeeld, dat is ook nog eens water- en vuilafstotend. En eenvoudig schoon te houden met de juiste onderhoudsproducten. Zet zijn bank naast jouw meubel en jullie kunnen gezellig samen die film kijken.

Kunstleer: mooi en vuilafwerend

Wat voor bank je het best kunt kopen als je een hond hebt? Een slimme optie is een meubel van leer of kunstleer. Er zijn best veel banken van dit materiaal te vinden. Als jij er al één hebt, lees dan vooral verder.

Hoe beter je deze stof onderhoudt, hoe mooier deze blijft. Ook als jouw hond er af en toe gebruik van maakt. Vet de bank regelmatig in en gebruik de rubberen handschoen om ongewenst haar en vuil te verwijderen.

Elk huisdier is anders. Vertel ons over die van jou. Wij adviseren je over een passende behandeling van jouw meubel.

De informatie die wij verstrekken is gericht op normaal gebruik van een meubel. Seats and Sofas is niet verantwoordelijk voor schade door toedoen van een huisdier.